Wereldkampioenschap zesjarigen voor Jeroen de Winter en BWP-er Mystic van 'T Hoogeinde

Wereldkampioenschap zesjarigen voor Jeroen de Winter en BWP-er Mystic van 'T Hoogeinde
Voor de zesjarige paarden zit het erop in het Wereldkampioenschap Jonge Paarden die in Lanaken werd verreden zojuist. In deze 1m35 rubriek weten zich 16 combinaties te selecteren voor de barrage. De winst bleef er in Belgische handen.

Daar is het uiteindelijk Jeroen de Winter die de titel op naam weet te schrijven met de BWP-er Mystic van 'T Hoogeinde (v. Echo van T Spieveld) in een tijd van 33.01 seconden. De combinatie bleef daarmee voor op de Brit Donald Whitaker die hier in het zadel van  Chilli (v. Brand) de reserve titel mee naar huis zal nemen. Zij kwamen rond in een tijd van 33.95 seconden.  Op een derde plaats vinden we dan Thiago Ribas da Costa die hier met de BWP-er Mano Negra van de Bucxtale (v. Mylord Carthago) rondkwam 35.17 seconden.

Verder zagen we op de vierde plaats de Ier Gerard O'Neill met Cuffesgrange Cavadora (v. Z Wellie 72) in 36.03 seconden. Terwijl voor Duitsland Angelique Rüsen met Mandato van de Neerheide (v. Emerald) in 36.66 seconden de vijfde plaats op naam schreef.

 

Klik hier voor alle resultaten