Remco Been zorgt voor ochtendoverwinning in Lichtenvoorde

Remco Been zorgt voor ochtendoverwinning in Lichtenvoorde
In de PSC Lichtenvoorde Prijs CSI2* 1,35m vanochtend wist Remco Been zich als winnaar te plaatsen op Eurocool's Apple (Cantuarno). In 56,88 seconden versloeg hij Sanne Thijssen met Bacardi (Numero Uno), die nog geen seconde meer nodig had. Klaus Otte-Wiese was met Ubama (Mr. Blue) de enige buitenlander in de top tien. Zij werden derde in 57,9 seconden.

Pim Mulder kon zich met Gondola B op de vierde plaats zetten. Manon van der Sluis volgde, zij werd vijfde met Double Dutch (Zurich).

In de aansluitende CSI2* Small Tour Final 1,35m wist de Ier Conor Drain met Fieldmaster (Numero Uno) te winnen in 34,38 seconden tijdens de barrage. Louise Whitaker volgde met Special Warrior (Warrior) op de tweede plaats met een halve seconde meer op de teller voor Groot-Brittannië. Cameron Hanley en Harry Allen zorgden vervolgens voor een voortzetting van het Ierse feestje. Hanley werd derde met Esi Toulouse (Siec Livello), Allen en Dis Moi Tout de Clairbois (Ugano Sitte) grepen de vierde plaats.

Andrew Ramsay werd vijfde in deze rubriek voor de VS met de Hannoveraner Stranger (Stakkato). Zoi Snels en Elton John (Clearway) vormden op plaats zes de beste Nederlandse combinatie.

Klik hier voor alle resultaten.