Opnieuw Italiaans volkslied voor Emanuele Gaudiano in LR rubriek ST Tropez

Opnieuw Italiaans volkslied voor Emanuele Gaudiano in LR rubriek ST Tropez
In St Tropez eindigde de dag met een 1m45 viersterren competitie die meetelt voor de Longines Rankings. Maar liefst 16 combinaties kwalificeerden zich voor de barrage.




Quick results:

  1. Emanuele Gaudiano - Carlotta 232

  2. Carlos Hank Guerreiro - H5 Quantador 3

  3. Charlotte Bettendorf - Hope Street






Het is opnieuw het Italiaanse volkslied dat we horen voor Emanuele Gaudiano. Hij stuurde zijn Carlotta 232 (v. Chaccomo) met een tijd van 34.44 seconden razendsnel door de finish. Hij bleef zo zels ruimschoots voor op de Mexicaan Carlos Hank Guerreiro die met H5 Quantador 3 (v. Quinta Real) in 36.41 seconden op de tweede plaats eindigde. Charlotte Bettendorf en haar Hope Street (v. Casall) zien we terug op de derde plaats met 36.84 seconden.

Zoe Conter stuurde haar Dolitaire Chavannaise (v. Cicero C) naar de vierde plaats in 37.01 seconden. Op vijf eindigde Emilio Bicocchi met Faliane W.

1m50

Het 1m50 die eerder vanmiddag eindigde was voor Patrice Delaveau en zijn Urcos de Kerglenn Hdc (v. Toulon). Het tweetal snelde ronde in 62.82 seconden en bleef Charlotte Bettendorf voor met Raia d'Helby (v. Chapultepec) die hier rondkwamen in 63.03 seconden en zo op de tweede plaats eindigden. Piergiorgio Bucci zadelde Cochello (v. Casall) met wie hij in 64.46 seconden op de derde plaats eindigde.

 

Resultaten