Nicole Mestrom laat concurrentie achter zich in Kronenberg

Nicole Mestrom laat concurrentie achter zich in Kronenberg
Op het hippisch centrum de Peelbergen waren  de verschillende combinaties vroeg uit de veren voor de finale van de éénster wedstrijd. De CSI1* 1.35m rubriek kleurde in een sterk internationaal veld alsnog Nederlands. Nicole Mestrom haalde de overwinning met de 9-jarige SF-merrie, Vanessa des Hayettes (v. Quartz Adelheid). Samen met de merrie klokte Mestrom foutloos af in 30,60 seconden.

Het duo werd meteen opgevolgd door Jan Tops' eerste ruiter, Alberto Zorzi. Op de rug van de 12-jarige Corland-dochter, Mezzaluna Tok kruiste Zorzi de finish in 31,07 seconden. Het duo bleef zo voor op Pieter Keunen met Quitero VZ (v. Quintero).

Chloe Winchester (Campino 457, v. Canturo) en Lars Nieberg (Claristo 2, v. Clarimo) vervolledigden de top vijf op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de tweester 1.35/1.40m accumulator moest Dave Maarse een volledig Duits podium voor zich dulden. Maarse verscheen aan de start met de 9-jarige Clinton-dochter, Engelien. De overwinning was er voor Frederic Tillmann met Gustav 308 (v. Goldfever 3).

Klik hier voor de resultaten