Net niet voor Harrie Smolders in zinderende barrage Grote Prijs GCT Miami Beach

Net niet voor Harrie Smolders in zinderende barrage Grote Prijs GCT Miami Beach
De Belgische alleskunner Pieter Devos weet in een zinderende barrage zijn mannetje te staan en de Grote Prijs van Miami naar zijn hand te zetten. In het zadel van de fantastisch springende Zangersheide merrie Claire Z (v. Clearway) met wie hij een paar uur geleden nog tweede werd in de GCL met de ST Tropez Pirates, gaat hij dan nu aan de leiding.




Quick results:

  1. Pieter Devos - Claire Z

  2. Harrie Smolders - Don VHP Z N.O.P.

  3. Malin Baryard - Johnsson - H&M Indiana


 




Het ging op het laatst tussen Pieter Devos en Harrie Smolders die het halverwege de barrage leek te gaan doen. Met zijn stoere Don VHP Z N.O.P (v. Diamant de Semilly) lag hij halverwege namelijk voor op de tijd van Devos. Maar Devos kwam over de finish met 37.38 seconden op de teller, terwijl bij Smolders een minimaal verschil zat van 37.42 seconden. Baryard-Johnsson en H&M Indiana (v. Kashmir van Schuttershof) werden derde. Met de BWP merrie kwam ze rond in 38.48 seconden.

De grote winnares van vorig jaar Edwina Tops-Alexander en haar topper California (v. l 'Esprit) zien we terug op de vierde plaats met 4 strafpunten in 37.38 seconden. Olivier Philippaerts stuurt dan zijn H&M Extra (v. Berlin) nog naar een fantastische vijfde plaats met 4 strafpunten.

Maikel van der Vleuten en Dana Blue werden nog elfde met 4 strafpunten in de eerste omloop.

Resultaten