Nederlandse Girlpower in Fontainebleau voor Lily Engelsman, Serena van Werkhoven en Kessy van Berlo

Nederlandse Girlpower in Fontainebleau voor Lily Engelsman, Serena van Werkhoven en Kessy van Berlo
In Fontainebleau komt dit weekend de jeugd aan de start. Zo zien we de Children, Young Riders maar ook de U25 in actie over verschillende rubrieken.

In de rubriek voor de U25 werd er vanmorgen over een hoogte van 1m25 gesprongen. Daar was er een Franse overwinning, ditmaal in handen van Alexis Goulet die met Allumette Brulaire (v. Corofino) naar een tijd van 39.31 seconden wist te rijden.

Daarmee bleef ze voor op haar landgenote Ines Helias die met Vespuccio Desmathines (v. Cap Kennedy) de tweede plaats voor rekening nam in een tijd van 40.14 seconden. Voor Kessy van Berlo van er vervolgens een nette derde plaats met haar KWPN-er Fostara (v. Azteca VDL) in 41.16 seconden.

Bij de Children was er over een hoogte van 1m15 Nederlands succes. De winst ging daar naar Lily Engelsman en haar BWPer Rusedski II (v. Darco) die ze hier naar een tijd van 32.49 seconden wist te sturen. Ook Serena van Werkhoven wist met haar Hanna van 't Boekweit (v. Griseldi) op het podium te eindigen. Voor het tweetal was er met 32.79 seconden een tweede plaats. Daarmee bleven ze de Franse Loriane Lacroix voor met Kalvins die ze hier naar een tijd van 34.15 seconden stuurde en zo op de derde plaats eindigde.

Klik hier voor alle resultaten