Nederland derde na spannende barrage in Nations Cup Gijon

Nederland derde na spannende barrage in Nations Cup Gijon
De Nations Cup wedstrijd in Gijon werd zonet afgerond. Na een barrage tussen drie landen Spanje, Nederland en Italië was het uiteindelijk het Spaanse team dat voor het thuispubliek won.

Het team van Marco Fusté bestond uit Manuel Fernandez Saro (Usador du Rouet), Mikel Aizpurua Quiroga (Cartanya), Laura Roquet Puignero (Sandi Puigroq) en Eduardo Alvarez Aznar (Seringat). Ze reden een snelle en foutloze barrage dat goed was voor winst. De tweede plaats was voor het Italiaanse team die 12 strafpunten kregen in de barrage met een razendsnelle tijd van 41,36 seconden.

Het Nederlandse team dat na de eerste omloop op winstkoers lag verhuisde naar een derde plaats. Zij kregen in de barrage 12 strafpunten tegen in een tijd van 42,04 seconden. Het team van Leon Thijssen bestond uit Lisa Nooren en VDL Groep Sabech d'Ha (v. Qredo de Paulstra), Sanne Thijssen met Expert (v. Tangelo van de Zuuthoeve), Leon Thijssen met Cristello 2 (v. Numero Uno) en Doron Kuipers in het zadel van Charley (v. Calido I).

 

Klik hier voor de resultaten.