Mischa Everse domineert rubrieken op Jumping Schröder Tubbergen

Mischa Everse domineert rubrieken op Jumping Schröder Tubbergen
In Nederland verzamelen de ruiters zich dit weekend onder meer in het Twentse Tubbergen waar het eerste weekend van Jumping Schröder op het programma staat. Waar er volgend weekend de internationale rubrieken worden gereden, zien we dit weekend de ruiters tot en met de klasse ZZ van start gaan.

Klasse Zz

Vandaag in de Glock Prijs in de klasse  Zz was het Mischa Everse - van de Kraats die naar de winst snelde met haar Echo van 't Spieveld nakomeling Kerswin van 't Roosakker. Het tweetal schreef daarbij een tijd achter hun naam van 39.89 seconden. Daarmee bleven ze voor op Nadieh Plegt met Fantasy Coloda M (v. Azteca VDL) die hier in 40.24 seconden rondkwamen. De derde plaats ging naar de Ier Diarmuid Howley en zijn Primeval Extase R (v. Valentino) in 40.40 seconden.

Klasse Z

Voor Mischa Everse- van de Kraats was er in de Z rubriek ook nog een derde prijs met haar Galidos H (v. Calido) die ze daar rondstuurde in 68.56 seconden. Het was hier echter Laura Slager die naar de winst reed met haar La Serena (v. Quidam's Rubin) in 64.06 seconden, gevolgd door een tweede plaats van Anoek van der Pluijm met Google H (v Querlybet Hero).

Klasse M

In de M was het Stijn Roelink die in het zadel van Viva la Vi (v. Zandor Z) naar de winst reed in 38.14 seconden. Hij verwees Diarmuid Howley naar een tweede plaats met That's Mie Z (v. Topaas E) in 38.47 seconden, terwijl Anne-Lotte Tijhuis met Gravin van het Weleveld JH (v. Calido) naar de derde plaats reed.

Klik hier voor alle resultaten