Marc Houtzager met de Prague Lions op het podium in Shanghai

Marc Houtzager met de Prague Lions op het podium in Shanghai
De Belgische springruiters hebben de LGCT Global Champions League in Shanghai in stijl afgesloten. Tijdens de tweede manche van de League sprong Karel Cox naar de individuele leiding met de 10-jarige Amadeus-zoon, Evert.

Cox bleef zo Scott Brash met Hello Jefferson (Cooper v. Heffinck) en Christian Kukuk met Colestus (Cornet Obolensky)  voor. Net buiten het podium strandde Pieter Devos met Apart (Larino) op de vijfde plek.

Monaco Aces winnen League Shanghai

De Monaco Aces namen in de eerste omloop de leiding van de League in Shanghai. Julien Epaillard (Virtuose Champex) en Marlon Zanotelli (VDL Edgar M) vertegenwoordigden de groep in de eerste manche. Zanotelli werd in de finale vervangen door Jerome Guery met Garfield de Tiji Des Templiers (Quasimodo Z). De Paris Panthers maakten een inhaalbeweging. In de finale kwamen Darragh Kenny (Classic Dream) en Gregory Wathelet (Iron  Man vd Padenborre) aan de start.

Het team bleef voor op de Prague Lions, vertegenwoordigd door Marc Houtzager met Sterrehof's Calimero (Quidam de Revel) en Niels Bruynseels in het zadel van Delux van T&L (Toulon).

Ranking