Magistrale overwinning voor Frank Schuttert en Chianti's Champion in Grote Prijs Valkenswaard

Magistrale overwinning voor Frank Schuttert en Chianti's Champion in Grote Prijs Valkenswaard
Op fantastische wijze is het Frank Schuttert die vanavond het terrein van Valkenswaard laat juichen. Hij wist er namelijk de 1m60 Grote Prijs van Valkenswaard te winnen. Hij rekende daarvoor op de tienjarige Chianti's Champion (v. Champion de Lys) met wie hij in Aken ook al voor mooie resultaten wist te zorgen. Ook vandaag toonde deze Chianti zich een heus talent voor de toekomst en in een tijd van 39.89 seconden vlogen ze met een minimaal verschil op Ehning in de elfkoppige barrage door de finish.

Ze doken daarmee nipt onder de tijd van Marcus Ehning die hier zijn Cornet Obolensky nakomeling Cornado NRW naar de tweede plaats stuurde in 39.90 seconden. Christian Ahlmann was vervolgens goed voor de derde plaats in het zadel van zijn Tokyo (v. Kannan) die hij in 41.01 seconden rondstuurde.

Voor België was het Niels Bruynseels die hier samen met de Zangersheide goedgekeurde Cas de Liberté Z *(v. Cracky Z) naar een vierde plaats reed in 43.52 seconden. Eric Lamaze voltooide de top vijf in het zadel van Fine Lady 5 (v. Forstyth).

Klik hier voor alle resultaten