Lucas Porter naar vierde plaats in elfde ronde WEF Challenge Wellington

Lucas Porter naar vierde plaats in elfde ronde WEF Challenge Wellington

In de elfde ronde van de FEI $72,000 Equinimity WEF Challenge in Wellington is het Amanda Derbyshire die haar Luibanta BH (v. Luidam) naar een glorieuze overwinning stuurt. Het tweetal kwam er in de 13  koppige barrage rond in een tijd van 41.818 seconden.







Quick results:

1. Amanda Derbyshire - Luibanta BH

2. Martin Fuchs - Chica BZ

3. Susan Horn - Balintore







Het is dan de Zwitser Martin Fuchs die met de Canturano I dochter Chica B Z op de tweede plaats weet te eindigen in 42.72 seconden. Hij blijft zo voor op Susan Horn en Balintore die met een tijd van 49.787 seconden op de derde plaats eindigden.


De bij Jeroen Dubbeldam trainende Lucas Porter weet zijn Diamonte Darco (v. Unbelievable Darco) naar de vierde plaats te sturen, terwijl Mclain Ward met Tradition de la Roque (v Kannan) de vijfde plaats voor rekening nam.




1m40

In de Open Jumper 1m40 rubriek is het Andrew Kocher die zijn Squirt Gun naar de winst stuurt met een tijd van 37.467 seconden. Hij bleef er Carly Anthony voor met Chacco die tweede werd in een tijd van 38.918 seconden. De derde plaats gaat naar Katherine Dinan en Angelique Hoorn haar voormalige Brego R'N B die ze onlangs verkocht. De kersverse combinatie zien we met een tijd van 40.418 seconden en 1 strafpunt terug op de derde plaats.