Lili Engelsman en Tani Joosten onverslaanbaar op slotdag Indoor Jumping Leunen

Lili Engelsman en Tani Joosten onverslaanbaar op slotdag Indoor Jumping Leunen
Afgelopen weekend verzamelde de regionale springsport op het hippisch centrum de Peelbergen. Er waren rubrieken voor paarden en pony combinaties. Niels Tacken overwon in de 1.40m Grote Prijs.

Op de Indoor Jumping Leunen werd de ZZ bij de pony's over twee omlopen verreden. Uiteindelijk wist Lily Engelsman de concurrentie achter zich te houden met haar Blackwoodland Rock (I Love You Melody). Engelsman en haar 16-jarige pony hielden over beide omlopen het hout in de lepels. Daarbij bleven ze ruim twee seconden voor op Quinty Keur met Zeus. Rens Bogers werkte het podium af in het zadel van zijn Orchid's Tygo-nazaat, Bonjour l'Amour.

Net buiten het podium van deze ZZ-rubriek volgden Logan Fiechter (Fun Vicky T) op vier en haalde Engelsman met Jim Town (Jacorde) een vijfde plaats.

In de klasse ZZ voor paarden overwon Tani Joosten met Elegance de Pessel (Diarado). Joosten hield als enige de chrono onder de 31 seconden en bleef zo ruim één seconde voor op de 16-jarige Noa Jansen met haar eigen gefokte Blue Bayou. Ook hier liet Lily Engelsman van zich horen. De amazone besloot het podium met Don Juan (Berlin) onder het zadel.

De top vijf werd afgewerkt door Miranda Harrington (Ghandi, c. Baltic) op vier en Lisanne van de Pasch met Chapeau Z (Cheltago Z) op vijf.

Alle resultaten