Lennard de Boer en Jeroen Dubbeldam grijpen ranking punten in Opglabbeek

Lennard de Boer en Jeroen Dubbeldam grijpen ranking punten in Opglabbeek
Terwijl Niels Bruynseels in Basel de Grote Prijs op zijn naam schreef weerklonk het Franse volkslied op het Sentower Park na afloop van de 1.45m Longines Ranking rubriek.  Maar liefst 19 combinaties kwamen aan de start in de barrage. Uiteindelijk hield Julie Epaillard de concurrentie achter zich. Voor Nederland sprongen Lennard de Boer en Jeroen Dubbeldam in de top tien.




QUICK RESULTS
1. Julie Epaillard - Usual Suspect d'Auge
2. Chloe Aston - Amigo T
3. Marlon Modolo Zanotelli - Icarus




Julien Epaillard snelde naar een overtuigende overwinning met zijn 11-jarige Jarnac-zoon. De combinatie klokte foutloos af in 29,72 seconden en nam zo exact één seconde voorsprong op de Britse amazone, Chloe Aston. In het zadel van haar Padinus-zoon, Amigo T bleef Aston op haar beurt nipt voor op Marlon Modolo Zanotelli.

De Braziliaanse springruiter haalde eerder al een podium plaats met Isabeau de Laubry. Ditmaal werkte hij het podium af op de rug van de BWP-ruinn, Icarus (Douglas). Net buiten het podium strandde Guillaume Batillat op de vierde plaats met Baby Love (Lupicor).

Voor eigen publiek sprong Pieter Clemens naar de vijfde plaats. Kersvers VLP Talent van het jaar, Clemens strandde op de vijfde stek na een foutloze omloop met zijn 11-karige Icarus (Querlybet Hero).

Voor Nederland sprong Lennard de Boer naar de achtste plaats in het zadel van Dento (Zento). Jeroen Dubbeldam werkte de top tien af met Roelofsen Horse Trucks Eldorado S (Diarado).

Volledige uitslag