Lara van Nek en Thijmen Vos sluiten Hagen af met prachtige plaatsen in top vijf

Lara van Nek en Thijmen Vos sluiten Hagen af met prachtige plaatsen in top vijf
In Hagen is het internationale jeugdweekend in schoonheid geëindigd voor de Nederlandse jonge ruiters. Zowel in het springen als in de dressuur konden onze landgenoten mooie plaatsen grijpen.

CDIOCh Final individual test

Lara van Nek stuurde Amazing Comeback (Negro) naar de derde plaats met 72,262%, Allegra Schmitz-Morkramer won met Lavissaro (Lissaro vd Helle) met 77,202%. Lisa Steisslinger en Havanna Negra (Hohenstein) werden tweede.

CDIOY Freestyle

De Duitse ruiters bewezen hier hun superioriteit. Semmieke Rothenberger won met Dissertation (Don Crusador), Helen Erbe en Alexa Westendarp maakten de top drie compleet. Lisanne Zoutendijk danste met Kostendrukkers Ringo Star (Riccione) naar de zevende plaats, Fabienne Jongen en Diana van de Bovenkamp werden negende en tiende.

CSIOCh 1,25m

In deze springrubriek werd Thijmen Vos vierde met Catango, een dochter van Tangelo vd Zuuthoeve. Ze bleven foutloos in 64,07 seconden. De Duitser Mathies Rüder won in het zadel van Latigo 18 (Lasino), landgenoten Julius Bleser en Thore Stieper werkten de top drie af.

CSIOCh GP 1,30m

Ciaran Foley won met Ballylynch Wizard (Kannan) voor Ierland, Jorinde Dolfijn viel met Ferrand HBC (Veneur) net in de prijzen met haar tiende plaats. Jersey Kuijpers volgde op plaats 11.

CSIOY GP 1,45m

Hier kwam de beste Nederlandse prestatie van Lars Kersten met K Class Z. Zij sprongen naar een mooie elfde plaats, Veronique Morsink werd twaalfde met Faithfull (For Keeps). Mylen Kruse greep de overwinning voor Duitsland met Chaccmo (Chaccomo).

Klik hier voor alle resultaten.