Jur Vrieling knap vijfde in Glock's CSI5* Grote Prijs

Jur Vrieling knap vijfde in Glock's CSI5* Grote Prijs
Maar liefst 14 combinaties wisten zich vanmiddag te kwalificeren voor de CSI5* Glock’s Grand Prix. Diverse Belgische en Nederlandse combinaties wisten een foutloze ronde te noteren en zullen alles op alles zetten om het hun concullega’s in deze 1m60 rubriek knap lastig te maken. Zo zien we voor België Christophe Vanderhasselt en Karel Cox terug in de barrage.




Quick Results:

  1. Christian Ahlmann – Clintrexo Z

  2. Marlon Modolo Zanotelli – Icarus

  3. Max Kühner – Cornet Kalua






Er wordt razendsnel gereden en het is uiteindelijk Christian Ahlmann die naar de winst weet te snellen in deze pittige barrage. Van de veertien combinaties blijven er slechts de helft foutloos. Ahlmann deed dat met de snelste tijd van 40.42 seconden in het zadel van Clintrexo Z (v. Clintissimo Z). Marlon Modolo Zanotelli weet de elfjarige BWP-er Icarus (v. Douglas) vervolgens naar de tweede plaats te sturen in een tijd van 42.10 seconden. Het is vervolgens de Oostenrijker Max Kühner die derde wordt met Cornet Kalua die hier rondkwamen in een tijd van 42.42 seconden.

De Zweedse Malin Baryard-Johnsson zien we terug op de vierde plaats met haar H&M Indiana. Een mooie foutloze ronde is er nog voor Jur Vrieling en zijn VDL Glasgow vd Merelsnest N.O.P. Met de Nabab de Reve zoon noteerde hij een tijd van 44.04 seconden en eindigde zo op de vijfde plaats.

Voor Nederland haalden ook Willem Greve en Gerco Schröder nog de barrage. Greve sprong met één springfout in het zadel van Zypria S (Canturo) naar de twaalfde plaats. Gerco Schröder volgde met Glock's Cognac Champblanc (Clearway) op de 14de plaats.

Resultaten