Bas Moerings, Eline Moerings en Geertje van Aarle schitteren in de Brabanthallen

Bas Moerings, Eline Moerings en Geertje van Aarle schitteren in de Brabanthallen
Doron Kuipers en Iris Van de Ven snelden vandaag naar de overwinning in de pony relais op de Dutch Masters.

Het duo hield het beiden foutloos en zette alles op alles met het nodig spektakel tot gevolg. Ze bleven uiteindelijk nipt voor op Piet Raijmakers die werd bijgestaan door Aagje van Aarle; Eduardo Alvarez Aznar en Doris Versteijnen werkten de top drie af.

Deze ochtend kwam de jeugd en verschillende nationale springtalenten aan de start op de Dutch Masters in 's Hertogenbosch.  Jong en oud door elkaar in een startveld van 25 combinaties werd er oa. gestreden op een M-niveau.

Winnaar werd uiteindelijk Eline Moerings met Bardesther (v. Cardento) met de snelste foutloze barrage. Moniek Wouters volgde met Sorana’s Gorana (v. Spartacus), derde werd Jill Verhey met Cadeauminka (v. Kannan). En Juus Bankers werd vierde met Svea la Douche Z (v. Spartacus).

Bij de pony-ruiters sprong Geertje van Aarle naar de overwinning met Kaspar van Orchid's (v. Kanshebber) het paar bleef net geen seconde voor op Iris van de Ven  met Olijfje van de Leliaard onder het zadel. Samen met de 10-jarige Dexter Learn Pondi-dochter bleef van de Ven voor op Elise Duiker met Coppindell King.

Klik hier voor het resultaat

In de Klasse Z hield Bas Moerings de concurrentie achter zich met zijn Elvis ter Putte-zoon, Hervesther. Het duo nam ruim twee seconden voorsprong op Mandy Deurloo met haar Heureuse (Dakar VDL). Ellenore Kluin vervolledigde het podium in het zadel van de 7-jarige Haley  d (Warrant).

Uitslag