Dag met gouden randje voor Sebastien Kapel in Oliva

Dag met gouden randje voor Sebastien Kapel in Oliva
In het Spaanse Oliva is deze week het tweede gedeelte van de MET Tour gestart. Ook vandaag kwamen er diverse Nederlandse combinaties aan de start, die hun visite kaartje af wisten te geven.

Zevenjarigen

In de 1m35 rubriek van de zevenjarige paarden is het namelijk Sebastien Kapel die goed is voor de winst. Met de schimmelmerrie Vanda Mclaren (v. Tiny Boy) laat hij in 36.38 seconden de concurrentie achter zich. Hij bleef zo de Fransozen voor waarbij er voor Edouard Mathe een tweede plaats was met Cyrius de Caudard (v. Olala de Buissy) die hij in 38.21 seconden rondstuurde. Benjamin Ghelfi zien we met Chypre du Reve (v. Windows vh Costersveld) terug op de derde plaats met een tijd van 38.67 seconden.

Zesjarigen

In de rubriek voor de zesjarigen die 10cm lager opgesteld stond weet Yves Houtackers nog een prijs weg te kapen. Met de KWPN merrie Itina (v. Kannan) bleef hij foutloos en behaalde zo een tiende plaats.

1m45

De jongste Allen telg Harry won met de Ugano Sitte-zoon Dis Moi Tout de Clairbois. Samen kruisten ze de finishlijn in 62,35 seconden. Justin Resnik volgde voor de VS op de tweede plaats met de Zangersheidehengst Carismo Z een zoon van Carthago. Zij finishten in 67,02 seconden. Harold Boisset was met Vakhenaton (Ogrion des Champs) goed voor de derde plaats in 67,10 seconden.

Resultaten