Beau Schuttelaar en Loewie Joppen zetten goede Nederlandse vorm voort in De Peelbergen

Beau Schuttelaar en Loewie Joppen zetten goede Nederlandse vorm voort in De Peelbergen
In De Peelbergen hebben Beau Schuttelaar en Loewie Joppen weer enkele mooie prijzen gegrepen. Joppen werd derde in de CSIYH voor zevenjarige paarden, Schuttelaar greep plaats vier in de CSI* 1,25m.




QUICK RESULTS CSIYH* 7 yo

  1. Barbara Schnieper - Cantia D

  2. Odile Gierech - Geisha des Sequoias

  3. Loewie Joppen - Hantano






Hantano (Quasimodo Z) sprong onder Joppen foutloos rond in 57,27 seconden. Schnieper won met de Cayado 3-dochter Cantia D in 56,42 seconden. De Belgische Odile Gierech kon met Geisha (Bamako de Muze) tweede worden.

Soren Pedersen werd vierde met Tailormade Eldocar (Eldorado vd Zeshoek) voor Denemarken, Fransman Max Thirouin rondde met Cachemire de Braize (Quality Touch) de top vijf af.

In de CSI* 1,25m werd Beau Schuttelaar met Caretino (Singulord Joter) vierde in 26,4 seconden. De overwinning ging hier naar Zoé Longhitano met Hind, een dochter van Kojak. Zij wonnen voor Zwitserland in 25,34 seconden, bijna een seconde sneller dan de Noorse Maria Louise Kingsrod met Univers de la Tuiliere (Le Tot de Semilly). Barbara Schnieper werd hier derde met Sonora (Poor Boy), Kristine Seierstad en Corsini (Connor) eindigden als vijfde.

Klik hier voor alle resultaten.