Angela Frederiks imponeert in Kronenberg

Angela Frederiks imponeert in Kronenberg
In Kronenberg vond vandaag de Teun Van Riel Prize plaats. 20 combinaties kwamen aan de start van het parcours op 1.15m hoogte. Angela Frederiks imponeerde door zich tweemaal te plaatsen. 




QUICK RESULTS

  1. Putri Hamidjojo - Dior B

  2. Angela Frederiks - Britney

  3. Laura Schenker - Borman






Putri Hamidjojo uit Indonesië kaapte de eerste plaats weg met zijn Dior B (v. Quadrillo). Ze bedwongen het parcours foutloos in de tweede fase met 38.50 seconden op de teller. De tweede plaats was voor Angela Frederiks. Dit deed ze op de rug van Britney, een KWPN-dochter van Sydney. Ze bedwong het parcours foutloos in een tijd van 40.67 seconden. De top drie wordt afgesloten door de Zwitserse Laura Schenker. Met Borman (v. Bon Balou) onder het zadel finishte ze de tweede fase met 41.18 seconden op de teller.

Ook de vierde plaats was voor Angela Frederiks. Ditmaal bedwong ze het parcours met Frodo. Frodo is een KWPN-zoon van Azteca VDL. Ze bleef weer foutloos en finishte in een tijd van 43.46 seconden. De top vijf wordt afgesloten door Sarah Lynch uit Ierland en haar Calida G (v. Calido I). Zij behaalde een tijd van 37.99 seconden, maar maakte één fout.

Fleur Steringa wist de achtste plaats te veroveren. Met Baloutimes K, een KWPN-zoon van Taboulet Z, plaatste ze zich voor de barrage waar ze over de finish kwam met een tijd van 47.83 seconden op de teller. Ze maakte echter twee fouten. Teun De Bodt kon zich niet plaatsen voor de barrage, maar landde op de negende plaats met een tijd van 67.36 seconden in de eerste fase. Hij deed dit met zijn Figaro (v. Lord Z).

Klik hier voor het volledige resultaat.