ACSI start eigen eventing-team

ACSI start eigen eventing-team
Na een periode van 20 jaar sponsoring door ACSI van Alice Naber-Lozeman, komt ACSI nu met het veelbelovende vervolg: een heel eventing team. Het ACSI Eventing Team bestaat naast Olympisch amazone Alice Naber-Lozeman (48) uit de succesvolle ruiters Janneke Boonzaaijer (22) en Thierry van Reine (19). Daarmee is het tweede commerciële Nederlandse eventing team een feit. Op de North Holland Horse Trials in

Oudkarspel met Pasen (19-21 april) komt het hele team herkenbaar in ACSI-kleuren aan start. “Betrouwbaar, dat moet je zijn. In ons bedrijf ACSI is het een kernwoord. In het terrein geldt betrouwbaarheid als essentieel voor mens en dier. Echt prachtig dat de eerste veelbelovende sprong van ACSI van mijn vader in Europa nu resulteert in veelbelovende sprongen van eventing-paarden van het ACSI-team!”, zegt Ramon van Reine, CEO van ACSI. Met het ACSI Eventing Team wil ACSI de eventing sport in Nederland in de breedte steunen en een positieve impuls geven. Alle toppaarden op internationaal niveau zijn voorzien van het krachtige voorvoegsel ACSI. Alice Naber zegt: “Ik vind dit team een superkans! Ik ben er dankbaar voor en erg blij mee. Ik zal er alles aan doen om dit team tot een succes te maken en mijn teamgenoten helpen waar ik kan!”.

Als cosponsor ondersteunt het bekende merk BR het ACSI Eventing team met ruitersportkleding, artikelen en dekens. Een terugblik: toen Ramon van Reine zelf stopte met zijn internationale Eventing carrière, begon de ACSI-sponsoring van Alice Naber. De inzet van Alice en deze sponsoring leidde tot deelname van Alice aan meerdere NK’s, EK’s en het WK 2018 in het Amerikaanse Tryon. Hoogtepunt uiteraard was de succesvolle deelname in 2016 aan de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Nu is het grote doel voor Alice en het ACSI Eventing Team weer een
Olympische Spelen, hopelijk te beginnen met Tokyo. ACSI zal op meerdere eventing-wedstrijden per jaar relaties uit nodigen om te genieten van elkaar en van de sport.

De drie vrachtwagens waarover de ruiters beschikken, rijden voor hun wedstrijden veleduizenden kilometers door Europa. Daarmee is het ACSI Eventing team voor ACSI een goede mogelijkheid om haar verschillende betekenisvolle merken Europees uit te dragen.