Joyce Heuitink en Jessica Leijser presteren in Inter I van CDI Sint-Truiden

Joyce Heuitink en Jessica Leijser presteren in Inter I van CDI Sint-Truiden
Op CDI Sint-Truiden vielen de Nederlanders vandaag in diverse proeven positief op. Joyce Heuitink en Jessica Leijser scoorden in de Inter I en Zoë Zwiggelaar reed naar de top vijf van de CDIY Individual.




QUICK RESULTS Inter I

  1. Thibault Vandenberghe - Santiago Song

  2. Jorinde Verwimp - Kastar Hof ter Zeedycke

  3. Joyce Heuitink - Gaudi Vita






Thibault Vandenberghe stuurde zijn Santiago Song naar de overwinnende score van 71,676% in de Inter I. Dat was precies 0,264% beter dan landgenote Jorinde Verwimp met Kastar. Zij deden het dan weer een procent beter dan het Nederlandse duo van Joyce Heuitink en Gaudi Vita op de derde plaats. Ook de vijfde plaats was voor Nederland met Jessica Leijser en Djambalaya (Santano). Enkel Mohd Qabil Ambak Dato'Maham deed beter met Rosenstolz (Rotspon) en werd nog vierde.

De Grand Prix Special werd gewonnen door de Franse amazone Morgan Barbançon met Bolero (Johnson). Ze scoorden 71,511%, 0,2% beter dan Fanny Verliefden met Indoctro vd Steenbok, een zoon van Rubin Royal. Jeroen Devroe en Hyrano (First Junior) werden derde, de Spaanse amazones Nicole Vazquez Kremer en Borja Carrascosa rondden de top vijf af.

De CDI Young Riders Individual ging naar Paulina Holzknecht en Walls Fargo 14 (Welser) voor Duitsland. Capucine Noel greep de tweede plaats voor Frankrijk met Soleil Noir Vom Rosenhof (Stedinger), Sandra Aagaard Kyrm en Cavanillas-W (Florett As) reden naar brons. Zoë Zwiggelaar kon met Fidarsi Rossi (Sergio Rossi) vierde worden.

Klik hier voor alle resultaten.