Diederik van Silfhout en Marlies van Baalen gaan voor goud op CDI Le Mans

Diederik van Silfhout en Marlies van Baalen gaan voor goud op CDI Le Mans
In Le Mans gaat er vanaf vandaag een prachtige CDI tot 3*-niveau door. Ons land wordt mooi vertegenwoordigd, met in de eerste proeven van de dag meteen al twee overwinningen voor onze landgenoten. In de CDI2* Prix Saint-Georges kon Diederik van Silfhout de eerste plaats grijpen, Marlies van Baalen deed hetzelfde in de CDI2* Inter B.




QUICK RESULTS PSG

  1. Diederik van Silfhout - Dahlhoff

  2. Danielle Heijkoop - Damirez

  3. Nils Debo - Jazz Dancer vh Stappershof






Diederik van Silfhout en Danielle Heijkoop domineerden het podium. Van Silfhout en de negenjarige De Niro-zoon Dahlhoff wonnen met een score van 71,735%. Heijkoop scoorde met Damirez (Sandro Hit) 69,235% en werd zo tweede.

De Belg Nils Debo stuurde de tienjarige Jazz Dancer (Don Matcho vd Roshoeve) naar 68,794%, hij werd derde. De Britse amazones Emily Harris (met Freya FST) en Sarah Williams (met Bohigas W) werden vierde en vijfde.

In de CDI2* Inter B kon Marlies van Baalen winnen met haar elfjarige Glock's Johnson TN-zoon Dion Johnson met een score van 68,45%. De Deense Sune Hansen volgde met Carso'ni, Mikaela Soratie reed Hot Casanova (Blue Hors Hotline) naar de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.