Danielle Heijkoop beste Nederlandse in Lichte Tour Le Compiegne

Danielle Heijkoop beste Nederlandse in Lichte Tour Le Compiegne


De hengst Glamourdale weet op het CDI Le Compiegne de verwachtingen waar te maken. Charlotte Fry stuurde haar Lord Leatherdale nakomeling namelijk naar een score van 77.353% in de lichte tour. Zo bleef ze er Jessica Dunn voor met Alicante Valley (v. Caricello) die hier tweede werden en zien we Charlotte Lenherr met Sir Stanley op de derde plaats terug.

Voor Danielle Heijkoop was er met Damirez (v, Sandro Hit) een vierde plaats met een score van 70.853&. De Belg Thibault Vandenberghe zien we dan met Santiago Song terug op een vijfde plaats met een score van 70.824%.

Tommie Visser en Genesis Begijnhoeve eindigden nog op een zesde plaats met een score van 70.529%.

Lara van Nek

Bij de ponies haalde Lara van Nek nog een mooi resultaat met Baumann's Despino. Zo eindigde met een score van 69.619% op de tweede plaats. Met haar andere troef Brouwershaven's Nairobi zien we haar met 69.143% ook nog terug op een derde plaats.

Junioren

Bij de Junioren weet de Belgische Karoline Sofie Vestergaard een tweede plaats bij elkaar te rijden. Haar proef met Junior Hit werd beloond met een score van 70.455%. Verder eindigde Amber van den Steen nog als vijfde met Fame en zien we katelijne Maes met Ibou van de Kapelhoef op een zesde plaats.

 

 

Resultaten