Manege De Roosberg sluit de deuren

Manege De Roosberg sluit de deuren
Op 1 oktober zal Manege de Roosberg in Bavel haar deuren sluiten. Dit brengt een einde aan een lang levensverhaal dat in 1967 startte. De manege stond sinds 2017 te koop.

Momenteel is er nog geen koper gevonden voor het gehele complex. Op de website van de manege werd het nieuws aangekondigd.

“Met pijn in ons hart hebben we de knoop door moeten hakken en hebben we besloten om de manege activiteiten per 16 september en de stalling en andere bedrijfsactiviteiten per 1 oktober 2018 te beëindigen. Nog langer doorgaan dan enkele maanden is voor onze gezondheid onverantwoord”

“Hoe heftig het ook is, we staan 100% achter deze onvermijdelijke keuze en vertrouwen op jullie begrip. Uiteraard hopen wij natuurlijk dat er nog iemand opstaat die dit unieke bedrijf voor de paardensport kan en wil behouden.” Aldus familie Ullings.

Alle activiteiten die gepland zijn zullen doorgang vinden tot 1 oktober. Daarna zal de manege definitief haar deuren sluiten.

Manege de Roosberg is in 1967 begonnen als een kleine pensionstal. Door de jaren heen zijn zij als een echt familiebedrijf uitgegroeid tot een modern en veelzijdig paardensportcentrum. Daarnaast was manege de Roosberg één van de eerste maneges in Nederland die erkend werden met 5 sterren door de FNRS