Vader en zoon van der Vleuten overheersen alles en iedereen in tweede ronde GCL Cannes

Vader en zoon van der Vleuten overheersen alles en iedereen in tweede ronde GCL Cannes
Maikel en Eric van der Vleuten behaalden net een schitterende overwinning in de tweede ronde van de GCL van Cannes. Met hun team Madrid In Motion staat het duo met 0 strafpunten aan de leiding nadat ze elk ook deze tweede ronde foutloos wisten af te leggen.




QUICK RESULTS

Individual 

  1. Hans-Dieter Dreher - Prinz

  2. Ben Maher - Explosion W

  3. Scott Brash - Hello Mr President


Team

  1. Madrid In Motion

  2. Miami Celtics

  3. Shanghai Swans






Duitser Hans-Dieter Dreher stuurde zijn elfjarige Prinz (Perigueux) naar de overwinning in 68,66 seconden, vier seconden sneller dan Maher met zijn KWPN-gefokte Chacco-Blue-zoon Explosion W. Scott Brash greep ook de derde plaats voor de Britten met Hello Mr President (Comme d'Api Jr).

Daarna was de Belg Niels Bruynseels met de dertienjarige merrie Gancia de Muze (Malito de Reve) aan zet. In 74,27 seconden werden ze vierde, anderhalve seconde sneller dan de Zweedse Evelina Tovek met Mill's Sheridan (Empire).

Leopold van Asten stuurde VDL Groep Zidane (Heartbreaker) naar een mooie negende plaats na een foutloze ronde.

In de teamranking gaat Madrid In Motion van Eric en Maikel van der Vleuten aan de leiding. Nadat vader en zoon telkens een nulronde wisten te noteren (Eric met Wunschkind v. Casall, Maikel met Verdi Tn v. Quidam de Revel), staan ze nu aan de leiding van 0 strafpunten en 165,33 seconden.

De Miami Celtics volgen met 8 strafpunten in 153,8 seconden. Harry Charles bleef met ABC Quantum Cruise (Obos Quality) tweemaal foutloos. De Shanghai Swans van Daniel Deusser en Peder Fredricson volgen met 8 strafpunten en 154,89 seconden. Beiden noteerden 4 strafpunten in de tweede fase.

Klik hier voor alle resultaten.