Thieu Huijbregts naar de winst in Delft's Concours

Thieu Huijbregts naar de winst in Delft's Concours
Op zondag waren de pony ruiters heer en meester in Delft. Tijdens de eerste week van de Rabobank Outdoor Concours sprong Thieu Huijbregts naar de overwinning in de klasse Z - M. Op de rug van Orchid's Atilla (v. Orchid's Cestanii) haalde hij de overwinning in 40,40 seconden. Zo bleef de snelheidsduivel ruim drie seconden voor op Jade Rolfsen.

Rolfsen en Casanova WE (v. Cyriac WE) volgde op de tweede plaats na een finish in 43,94 seconden. Pollie Gaasbeek en Candy (v. Wildzang's Socrates) klokte foutloos af in 44,63 seconden en strandde zo op de derde plaats. Enkel deze top drie combinaties wisten het hout in de lepels te houden.

De top vijf werd afgewerkt door Maé Kusters (Fairplay) en Tiffany de Jong (Jana) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

In de klasse L was het Fleur van Oosten die onverslaanbaar bleek te zijn. Fleur en haar Black Magic (v. Mikel) bleek net geen twee seconden sneller als Britt Brouwer. Het winnaarsduo kruiste de finish in 31,60 seconden en ging zo Brouwer met Ramon (v. Eindershof Jamai) vooraf. Jennifer Hidding en Daisy Brown vervolledigde het podium.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN