NK Mierlo: Lisa Nooren en Hessel Hoekstra imponeren bij eerste onderdeel Junioren en Young Riders

NK Mierlo: Lisa Nooren en Hessel Hoekstra imponeren bij eerste onderdeel Junioren en Young Riders
In het eerste onderdeel voor het NK Junioren was het Hessel Hoekstra die deze 1.35m rubriek op zijn naam wist te schrijven. Hij deed dit in het zadel van de Quasimodo Z nakomeling Q Star met wie hij een mooie tijd neer wist te zetten van 63.09 seconden.

Hij bleef voor op Iris Hakvoort die met haar Don't Tell Me What To Do (v. Canturano) naar een tweede plaats wist te rijden met een tijd van 64.74 seconden, gevolgd door Max van de Poll en zijn Charlotte (v. Indoctro) met wie hij een tijd noteerde van 68.32 seconden. Vrijdag en zaterdag zullen het tweede en derde onderdeel van deze Juniorenwedstrijd verreden gaan worden. Het NK vindt daarna plaats op zaterdagmiddag met de beslissende ronde.

Bij de 1.40m voor de Young Riders was het Lisa Nooren die het eerste onderdeel wist te winnen. In het zadel van haar Ilusie Q (v. Quite Capitol) wist ze met een tijd van 73.11 seconden voor te blijven op Jarno van Erp die hier zijn Bon Giorno Go (v. Tygo) naar een tweede plaats wist te sturen in 73.35 seconden. Ook Micky Morssinkhof liet van zich horen in deze rubriek door op een sterke derde plaats te eindigen met haar Care for Love (v. Cardento) met wie ze een tijd wist te noteren van 73.50 seconden.

Voor Lisa Nooren was er daarnaast ook nog een vierde plaats met haar andere paard VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus) met een tijd van 74.53 seconden.

Klik hier voor alle resultaten


Bekijk de winnende ronde van Hessel Hoekstra via ClipmyHorse