Michael Jung klaar voor vijfster competitie met ook overwinning Grote Prijs van De Peelbergen, Anne-Marie Poels eindigt als vijfde

Michael Jung klaar voor vijfster competitie met ook overwinning Grote Prijs van De Peelbergen, Anne-Marie Poels eindigt als vijfde


Ook in de Peelbergen kwam de middag ten einde met een tweestrerren Grote Prijs. Hier was het misschien niet heel verrassend de Duitser Michael Jung die naar de winst reed. Hij heeft onlangs al te kennen gegeven om aan de vijfsterren competitie te gaan deelnemen naast zijn eventing carrière en lijkt hier vast een mooi begin te hebben opgebouwd. Vanmiddag kon hij rekenen op zijn merrie Fischersolution (v. Carthino Z) met wie hij een tijd van 36.28 seconden wist te noteren. Met deze Fischersolution eindigde Jung vorige maand in Geneve nog op een elfde plaats in de Grote Prijs.

Hij verwees daarmee de Britse Louise Saywell met haar Ushuaia d'Aurel naar de tweede plaats. De Nartago nakomeling noteerde een tijd van 38.06 seconden, waarmee het tweetal voor bleef op de Deen Lars Bak Andersen en zijn Arcado L (v. Argentinus) die in 38.91 seconden naar de derde plaats reden.

De duitse amazone Evi Bengtsson noteerde met La Pasion de Caballo Ulika (v. Colman) een vierde plaats, terwijl Anne-Marie Poels naar een vijfde plaats wist te rijden met de Chin Chin nakomeling Chintorelio.

Voor Gilles Dunon was er met Fou de Toi vd Keihoeve (v. Toulon) nog een zevende plaats. Hij noteerde in de barrage een tijd van 38.74 seconden maar liep daarbij 4 strafpunten op.


Klik hier voor alle resultaten