Marlon Zanotelli wint Grote Prijs de Peelbergen. Mathijs van Asten beste Nederlander

Marlon Zanotelli wint Grote Prijs de Peelbergen. Mathijs van Asten beste Nederlander
Op het hippisch centrum de Peelbergen heeft Marlon Modolo Zanotelli de concurrentie achter zich gehouden in de 1.50m Grote Prijs. Van de twaalf barrage starters werkten acht duo's het verkort parcours foutloos af. In de barrage geen Nederlandse combinaties aan de start. Mathijs van Asten hield het hout in de lepels in de basis.

In het zadel van Can Jump 2 (Calido I) had van Asten echter moeite met de toegestane tijd en strandde zo met één tijdsfout op de dertiende plaats.

De Braziliaanse springruiter, Zanotelli, noteerde de snelste chrono en hield daarbij het hout in de lepels. In het zadel van de BWP-merrie, J-Figyelem (Vingino) sprong Zanotelli naar de overwinning in 34,75 seconden. Abdel Saïd volgde op de tweede plaats met onder het zadel de KWPN-merrie, Chakira (Sheraton).

Een trio Duitse springruiters volgden met Hannes Ahlmann op kop. Ahlmann stelde zich op de derde trede van het podium op met de Nekton-zoon, Nerrado. Het duo klokte foutloos af in 35,35 seconden en bleef zo Michael Viehweg met Lord of Pezi (Lord Pezi) en Sophie Hinners met Vittorio 8 (Valentino Ddh) voor.


Uitslag