Marcel Willems houdt concurrentie achter zich op de Peelbergen

Marcel Willems houdt concurrentie achter zich op de Peelbergen
Het indoor seizoen is gestart. Afgelopen weekend ontving het hippisch centrum de Peelbergen de nationale springruiters. Op zaterdag werd de hoofdrubriek gebouwd op een hoogte van 1.40m. Marcel Willems hielde daarbij de concurrentie op een veilige afstand.

Willems was de concurrentie te snel af in de klasse Z/ZZ. Samen met Carona sprong Willems naar de overwinning in 30,31 seconden. Ruim 100 combinaties kwamen er aan de start.

Nando de Miranda volgde op de tweede plaats met de Clavigo-nazaat, Czarina Jmen. De Braziliaan klokte foutloos af in 31,09 seconden en bleef zo voor op landgenoot Thiago Ribas da Costa met Billy Balou (v. Cevin Z) onder het zadel.

Net buiten het podium volgde Thijs Meulemeesters op de vierde stek met Eunice (v. Carembar de Muze). De top vijf werd afgewerkt door Luc Poels in het zadel van Ashmir (v. Kashmir Van Schuttershof).

Buitenlandse duo's aan zet.

In de klasse M wist Rodrigo Almeida de concurrentie achter zich te houden met de Calvaro Z-dochter, Calvaro Girl. Almeide snelde naar de overwinning in 29,76 seconden en bleef zo voor op Marin Sterzenbach (Lovely Guy) en Thomas Senne (Uquilea, v. Kashmir).

Klik hier voor de resultaten