Lars Kersten grijpt ranking punten op de Peelbergen

Lars Kersten grijpt ranking punten op de Peelbergen
Van de 19 starters in de barrage hielden acht combinaties het hout in de lepels in de 1.45m Longines Ranking rubriek. Uiteindelijk schreef de Duitse Sophie Hinners de overwinning op haar naam met de 11-jarige Valentino Ddh-zoon, Vittorio 8.




QUICK RESULTS
1. Sophie Hinners - Vittorio 8
2. Ivan Dalton - Lord BI
3. Lars Kersten - Dobbey




Het volledig podium eindigde op minder dan een seconde van elkaar. Hinners snelde uiteindelijk naar de overwinning met Vittorio 8. De combinatie klokte foutloos af in 36,08 seconden en bleef zo ongeveer een tiende van een seconde voor op Ivan Dalton met zijn eigen, Baloubet du Rouet-zoon, Lord BI. Voor eigen publiek volgde Lars Kersten op de derde plaats met zijn KWPN-merrie, Dobbey (VDL Zirocco Blue).

Ook Suus Kuyten en Teun Vestjens stelden zich op voor de prijzen. Kuyten sprong met haar eigen Dallas du Domaine Z (Darco) naar een zesde plaats. Ze bleef zo landgenoot Teun Vestjens met Felice (Calvaro Z) nipt voor.

Uitslag

In  de 1.35m Kleine Tour kwalificatie sprong Lars Kersten op het podium. Samen met de 10-jarige BWP-merrie, Dora de Ness (Nabab de Reve) sprong Kersten naar de derde plaats. Douglas Duffin greep de overwinning met de Clinton-merrie, Fan.

Uitslag