Kaartverkoop 69ste CHIO Rotterdam van start

Kaartverkoop 69ste CHIO Rotterdam van start
Vandaag is de online kaartverkoop voor het 69ste CHIO Rotterdam van start gegaan. Ook dit jaar reizen paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland af naar het Kralingse Bos om van 22 t/m 25 juni te kijken naar internationale spring- en dressuursport op het hoogste niveau. Vorig jaar was het CHIO Rotterdam op bijna alle dagen uitverkocht. Om nog meer paardensportliefhebbers te laten genieten van hun favoriete hippische discipline kunnen bezoekers van het CHIO Rotterdam dit jaar aparte kaarten kopen voor de twee stadions: het Rotterdam Stadion (de hoofdpiste) en het Interchem Stadion (de dressuurpiste voor een groot aantal dressuurrubrieken).

"We willen zoveel mogelijk bezoekers, paardensportliefhebbers, VIP's en relaties van sponsoren de gelegenheid geven om maximaal van ons evenement te genieten," zegt Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "De nieuwe terreinindeling en deze opzet van de kaartverkoop gaan daarbij helpen. Iedereen kan via onze website de kaarten kopen voor zijn of haar favoriete rubrieken."

Naast de reguliere dagkaarten en passe partouts biedt de Stichting Equus een interessant VIP-arrangement voor particulieren. Het Equus arrangement geeft op alle dagen toegang tot de speciale Equus Lounge op de Egano Tribune, met prachtig zicht op het Rotterdam Stadion. Daarnaast behoren er bij dit Equus arrangement nog diverse andere privileges.

In samenwerking met EventsIT zijn de kaarten in de voorverkoop weer veilig en gemakkelijk online te bestellen. Alleen bij beschikbaarheid zijn tijdens het evenement ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Op www.chio.nl is alle informatie over prijzen en beschikbaarheid te vinden en kunnen toegangskaarten besteld worden.

Over het CHIO Rotterdam
Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Van 22 tot en met 25 juni 2017 vindt het evenement voor de 69ste keer plaats in het Rotterdamse Kralingse Bos. Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, biedt het CHIO Rotterdam een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp. Steeds meer internationale bedrijven en merken zetten het CHIO Rotterdam in voor de communicatie met hun klanten en relaties. Rabobank Rotterdam is hoofdsponsor van het CHIO Rotterdam.