International Horse Show of Geneva ontvangt voor negende keer award voor "Beste competitie van het jaar"

International Horse Show of Geneva ontvangt voor negende keer award voor "Beste competitie van het jaar"
Een geweldige prestatie voor de organisatoren van het Geneve International Horse Show (CHIG), die voor de negende maal de award in ontvangst mogen nemen voor de "Beste competitie van het jaar". De award van het "L’Année Hippique Awards" zal worden uitgereikt door het Horse International Yearbook en de International Jumping Riders Club (IJRC) die dit jaar opnieuw het harde werk van de organisatie en de maar liefst 700 vrijwilligers van de Horse Show beloonden.

Ook in deze categorie vinden we prijzen voor het CHIO in Aken dat hier de award in ontvangst mag nemen voor nemen voor mooiste wedstrijdlocatie voor het dressuur en mennen, terwijl de Spruce Meadow Masters of Calgary de derde plaats wisten te noteren. Een mooie overwinning dus voor de Grand Slam Masters. In de eventing wedstrijden werd de CCI van het Australische Adelaide gekozen.

Ook kon er worden gestemd op de voor de Beste ruiter/menner van 2017. Deze eer ging in de categorie springen naar de Duitser Christian Alhmann, in de dressuur naar de Russische Marina Aframeeva. De Amerikaan James Alliston is gekozen bij de eventing en bij het mennen is het de Fransman Benjamin Aillaud .

De awards zullen worden uitgereikt op 10 december voorafgaand aan de Rolex Grand Prix tijdens de wedstrijd van Geneve.