Wout-Jan Van der Schans wint hoofdrubriek Opglabbeek

Wout-Jan Van der Schans wint hoofdrubriek Opglabbeek
Wout-Jan Van der Schans is bezig aan een sterke opmars op het Sentower Park in het Belgische Opglabbeek.  Eerder sprong de NEderlander zich vandaag al in de kijker. In de 1.45m hoofdrubriek werkte hij het netjes af met een overwinning.

Slechts drie combinaties noteerden een foutloze barrage. Wout-Jan Van der Schans en zijn 14-jarige KWPN-ruin, Capetown (v. Oklund) klokte daarbij af in 37,92 seconden. Meteen ook de snelste tijd. De in Amerika wonende, Egyptenaar, Nayel Nassar volgde op de tweede plaats.

Nassar stopte de timer op 38,96 seconden met Lordan (v. Lordanos) onder het zadel. De combinatie bleef zo MArcus Ehning met de Westfalen-hengst, Cornado Nrw (v. Cornet Obolensky) voor.  Met één springfout volgde Ehning's landgenoot Kendra Claricia Brinkop op de vierde plaats.

Brinkop en Cordynox (v. Cornado I) gingen Joy Lammers met de Zangersheide-merrie Taura van de Broekkant (v. Tornado) voor. Beide combinaties noteerden één springfout in de barrage.

Laatst geklasseerde voor de barrage was de BElgische Pascale Lombard die met Spartacus (v. Calvaro) uiteindelijk genoegen nam met de zesde stek. Landgenoot Kevin Gielen volgde op de zevende plaats na één tijdsfout in de basis op de rug van Captain (v. Contendro I).

Klik hier voor de resultaten