Gerco Schröder grijpt derde plaats in Grote Prijs Valkenswaard

Gerco Schröder grijpt derde plaats in Grote Prijs Valkenswaard
In Valkenswaard eindigde de dag met een Grand Prix waaronder een tweesterren 1m45 en een Medium Tour op 1 ster niveau over een hoogte van 1m25.

In de Grote Prijs vanavond was het Scott Brash die voor Engeland de winst op naam schreef met zijn Hello Mr. President (v. Comme d'Api vd Hacienda Z)die hij naar een tijd van 38.35 seconden wist te rijden. Hij bleef daarmee voor op Olivier Philippaerts die in het zadel van zijn Extra (v. Berlin) de tweede plaats voor rekening wist te nemen met een tijd van 40.02 seconden. Als derde op het podium zien we een mooie derde plaats voor Gerco Schröder die met Glock's Zaranza (v. Karandasj) foutloos bleef in 40.19 seconden.

Het waren vervolgens de Belgische ruiters die de top vijf wisten te completeren. Zo was er voor Jos Verlooy met Herald van 't Ruytershof een vierde plaats in 40.27 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van Rachel Steffen met haar Uncanto di Villagana met wie ze rondkwam in 42.09 seconden.

Voor Nederland zien we dan op een zevende plaats nog Vincent Voorn met Dante, gevolgd door Tristan Marchal met Sambucca op een achtste plaats. Beide combinaties bleven daarbij foutloos.

In het 1m25 was het Harry Allen die met Fairytale naar de overwinning reed in 35.05 seconden. Hij bleef daarbij voor op Stuart Neads en zijn Freya die tweede werden in 37.43 seconden, gevolgd door Henry Truelove met Golly Girl die derde werden in 38.66 seconden

Voor Nederland springt Aniek Poels in de prijzen met Calina, het tweetal eindigde op een twaalfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten