Daniel Deusser wint spectaculaire barrage in Wereldbeker Verona

Daniel Deusser wint spectaculaire barrage in Wereldbeker Verona
De derde manche van het Wereldbeker seizoen vond vandaag plaats in het Italiaanse Verona. In de 1.60m Wereldbeker zagen we maar liefst 14 combinaties terug voor de barrage.

Het was Martin Fuchs die voor Zwitserland een ijzersterke tijd neer wist te zetten met  zijn imposant springende Cornet Obolensky-zoon, Clooney 51. De combinatie kwam rond in een tijd van 38.40 seconden. Maar dat was buiten Niels Bruynseels gerekend. In het zadel van Krystle Wienen’s 12-jarige BWP-merrie, Gancia de Muze (Malito de Reve) verbeterde hij de chrono van Fuchs met ruim één seconde. Hun eindtijd stond op 37.03 seconden. Het leek allemaal niet sneller te kunnen, toch was de laatste starter van de barrage degene die nog onder de tijd wist te kruipen van Bruynseels.

Met de elfjarige Calisto Blue (Chacco Blue) was het Deusser die in een tijd van 36.83 seconden naar de winst snelde. Daarmee verwees hij Bruynseels naar de tweede plaats en was er voor Fuchs uiteindelijk de derde plaats.

Net buiten het podium plaatste Bertram Allen zich op de vierde plaats met de AES-merrie Molly Malone V. Luca Marziani completeerde de top vijf op de rug van de 11-jarige Tokyo du Soleil (Montender).

 

resultaten