Beau Schuttelaar start eerste ronde FEI Youth Nations Cup Juniors ijzersterk in Lamprechtshausen

Beau Schuttelaar start eerste ronde FEI Youth Nations Cup Juniors ijzersterk in Lamprechtshausen
Ja hoor, voor Beau Schuttelaar ziet het er goed uit in Lamprechtshausen. Onze jonge landgenote wist zonet vierde te worden in de eerste ronde van de FEI Youth Nations Cup Juniors. Dat deed ze met Illinois Z, een tienjarige nakomeling van Iowa.




QUICK RESULTS

  1. Anthony Philippaerts - All Right du Genet

  2. Wiktoria Bedynska - Lacoste 142

  3. Ingemar Hammarström - Captain Sparrow






De Belg Anthony Philippaerts won met All Right du Genet (Allegreto) in 68,16 seconden, Wiktoria Bedynska volgde met Lacoste (Guardus Limbus) in 69,55 seconden op de tweede plaats. Ingemar Hammarström zorgde met Captain Sparrow (Cardento) voor een Zweedse derde plaats.

Beau Schuttelaar greep de vierde plaats voor Nederland met haar tienjarige Zangersheidegefokte Illinois Z (Iowa). Giulia Mattioli stuurde Uranus Boy (Querlybet Hero) naar de vijfde positie voor Italië.

Elize van de Mheen kon met Ferdinand B (Verdi TN) achtste worden.

Klik hier voor het volledige resultaat.

In de Pony 1,20m-proef eerder vandaag behaalden Joyce Wolters en Milan Morssinkhof ook een plaats in de top vijf. Wolters stuurde Karl van Orchid's (Kanshebber) naar de vierde plaats in 61,72 seconden, Morssinkhof rekende op de Calvaro-dochter Grandiosa S voor zijn vijfde plaats. De Brit Thomas Francis-Jones won met Madonna vd Drieshoeve in 52,73 seconden. Logan Fiechter werd bovendien zevende met Fun Vicky T (For Next Generation), Emile Drenth greep de negende plaats met Oscar vd Beekerheide (Orchid's Floris).

Klik hier voor het volledige resultaat.