Nadja Büttiker en Jannik Heiland voeren Wereldbeker Wedstrijd Voltige aan

Nadja Büttiker en Jannik Heiland voeren Wereldbeker Wedstrijd Voltige aan




In Leipzig ligt naast de focus op het springen, ook het Voltige op het programma. Hier werd namelijk de Wereldbeker Wedstrijd verreden over twee ronden.

Vrouwen


Zo was er bij de vrouwen winst voor de Zwitserse Nadja Büttiker die in totaal maar liefst 8263 punten wist te noteren. Zo bleef ze voor op de Duitse Kristina BOE die tweede werd met een totaal van 7975 punten, gevolgd door een derde plaats van de Zwitserse Ilona Hannich die hier 7729 punten bij elkaar wist te rijden.





Mannen


Ook bij de mannen ging het tussen de Zwitsers en de Duitsers. De winst ging naar de Duitser Jannik Heiland die een score ontving van 8815 punten. Hij bleef voor op zijn landgenoot Viktor Brüsewitz die met 8158 punten de tweede plaats voor zijn rekening nam. De Zwitser Lukas Heppler eindigde als derde met een totaal van 8153 punten.

Pas de Deux


Hier werd het Duitse team bestaande uit T. Jacobs en T. Bresch de grote winnaar met een mooi totaal van 8255 punten. Zij verwezen daarmee het Zwitserse team bestaande uit S. Schmid en Z. Maruccio naar de tweede plaats met 8013 punten, terwijl het andere Zwitserse team bestaande uit C. Hofstetter en M. Mohar een derde plaats noteerde met 7182 punten.

Klik hier voor alle resultaten