KSS collectie compleet met vijf wildcards

KSS collectie compleet met vijf wildcards
Met vijf wildcards heeft de selectiecommissie van de KSS de collectie compleet gemaakt.
De vier extra toegevoegde hengsten zijn allen aangewezen voor het verrichtingsonderzoek en mogen tijdens de test hun kunnen onder het zadel waar maken.

De zwartbruine 418 Kameraad (Eye Catcher x Rousseau) komt uit de directe moederlijn van Zwarte Tour paard Day Light (v. Vivaldi) en veel in de bezichtiging onder anderen op door zijn mooie model. De rassige 578 Kibo (v.Jazz x Totilas) liet een zeer goede verrichting zien met veel lossigheid en vermogen tot schakelen. De derde toegevoegde hengst, catalogusnummer 394 Klasie is een zoon van El Capone x Krack C. Ook hij verdiende een uitnodiging voor het verrichtingsonderzoek mede door zijn interessante fokkerij en spectaculaire optreden. Nummer 572 Kratos de Jeu is de laatste wildcard en komt uit een fokkerij met zeer veel sport. In de tweede en derde bezichtiging gooide hij hoge ogen door zijn manier van bewegen.

Bekijk de hele collectie met foto's en video's

De KWPN Select Sale is live te volgen via KWPN TV en begint direct na de kampioenskeuring van de dressuurpaarden om circa 17:40 uur.