Falcone Rouge kampioen tweejarigen Selle Français

Falcone Rouge kampioen tweejarigen Selle Français
Zoals reeds gekend kregen gisteren acht hengsten groen licht tijdens de keuring van Selle Francais voor de fokkerij. Kampioen bij de tweejarigen werd Falcon Rouge. De hengst met als vader Tyrol Rouge kreeg van de jury 16.82 punten. Reserve kampioen werd Feridann De Kergan (v.Canturo) met 16.21 punten.

De Kampioen Falcone Rouge kreeg voor het vrijspringen 17.56 punten. Op exterieur moest de zoon van Tyrol Rouge uit de volbloedmerrie Nesle de la Roque het doen met 16.05 punten. Desondanks sleepte hij de overwinning binnen met een totaal van 16.82 punten.

Figaro Des Parts een zoon van Armitages Boy uit Pampa du Plessis (die ook de internationale springpaarden  Ulahop Boy (Cassio Rivetti) en jelmood Al Wathba (Ali Khalfan Al Jahouri) bracht) kreeg de hoogste score op exterieur.

De Canturo-zoon Feridann de Kergane ontving de reserve titel met 16.21 punten. Voor het springen ontving de hengst 16.94 voor zijn model 15.45. Fahrenheit de Vains kreeg ook 15.45 voor zijn model en 16.44 voor het springen. De zoon van Cornet Obolensky eindigde op de derde plaats met 16.18.