Watertandende affiche voor CDI3* Waregem

Watertandende affiche voor CDI3* Waregem
Donderdag gaat de eerste editie van Dressuur Waregem van start. De organisatie heeft haar ambities vertaalt in een top affiche voor deze driessterren internationale wedstrijd voor senioren, young riders, U25, junioren en pony ruiters.

Op de terreinen van het BLOSO centrum in Waregem komt de wereldtop aan de start. Het wordt zo uitkijken naar de prestaties van onder andere onze eigen Olympische amazone, Jorinde Verwimp. Verwimp komt aan de start met Wendor die een tijd geleden een lichte blessure opliep bij een training. 

Verwimp zal ook Arie Sollenburg aan de start brengen met wie ze onlangs nog achtste eindigde in de Intermediaire I in Aken.

Ook de Japanse Olympische amazone, Kuroki komt met haar Rio-paarden aan de start tijdens de driester wedstrijd. Zo start ze onder andere Toots, het voormalig toppaard van Imke Schellekens-Bartels. Helemaal gaan we dan nog watertanden as we zien dat ook Lynne Maas met haar NK-paard in de lichte toer, Electra aan de start komt.

Voor België kijken we dan ook nog even uit naar de resultaten van Isabel Cool die na haar overstap van trainer in een 'winningmood' verkeert.

Kortom het wordt uitkijken naar de eerste editie van CDI3* Waregem