Van Santvoort Makelaars sponsor van Sanne en Mel Thijssen

Van Santvoort Makelaars sponsor van Sanne en Mel Thijssen
De internationale springamazones Sanne en Mel Thijssen, dochters van Grand Prix-ruiter en handelaar Leon Thijssen, rijden vanaf nu met het logo van Van Santvoort Makelaars op hun kleding. Op Jumping Indoor Maastricht is vanavond het sponsorcontract getekend.

Van Santvoort Makelaars ondersteunde in het verleden vierspanmenner Ad Aarts en zocht nieuwe mogelijkheden om de naamsbekendheid van het Brabants makelaarskantoor verder uit te breiden. In ruil voor de sponsoring zal Stal Thijssen haar deuren regelmatig open zetten voor de klanten van Van Santvoort. “Je kunt met je klanten naar een voetbal- of hockeywedstrijd gaan óf naar Stal Thijssen in Sevenum. Dan weet ik wel wat ik moet kiezen”, lacht Dirk van Santvoort, die zelf groot paardenliefhebber is en regelmatig te vinden op de concoursen. Hij is bovendien voorzitter van het NK springen in Mierlo en vice-voorzitter van SELL Veulenveiling Brabant.

Van Santvoort Makelaars behoort tot de grotere kantoren in de vastgoedmarkt, met vijf vestigingen in de regio Zuid-Oost Brabant. Dirk is sinds 2006 eigenaar van dit familiebedrijf, samen met zijn neef Pieter van Santvoort. Van Santvoort Landelijk Wonen, de tak waarmee Dirk van Santvoort en zijn team dagelijks bezig zijn, richt zich voornamelijk op de verkoop en verhuur van hippische accommodaties en landelijk gelegen woningen. Daarbij worden zij ondersteund door van Santvoort Advies, het eigen adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening, en Intersant voor de financiële dienstverlening. Doordat Van Santvoort Architecten in het verleden de nieuwe stal van de familie Thijssen in Sevenum tekende, nadat deze met hulp van Dirk van Santvoort was aangekocht, was de stap naar de zusjes Thijssen snel gezet.

“Super gaaf natuurlijk”, vertelt Sanne Thijssen. “En altijd goed voor de naamsbekendheid van beide partijen. Als mensen Van Santvoort kennen, kennen ze Stal Thijssen nu ook en andersom. Met meer naamsbekendheid kom je op bepaalde concoursen misschien net wat makkelijker op de startlijsten terecht. Ik mag momenteel niet klagen over de uitnodigingen, maar mijn zusje Mel mag nog niet overal rijden. Al heeft het ook met haar leeftijd te maken. Ze rijdt dit weekend niet op Jumping Indoor Maastricht omdat je 18 moet zijn om een driesterrenwedstrijd te mogen rijden. Ja, daar ben ik nu gelukkig vanaf”, lacht de succesvolle amazone.

Het geven van rondleidingen en clinics op de stal zal voor Sanne en Mel Thijssen nieuw zijn. “Maar het biedt wel mogelijkheden om de stal te promoten. Wij zijn allemaal heel blij met de sponsoring en de samenwerking met Dirk van Santvoort. Hij snapt de sport. Als er dan een minder rondje tussen zit, komt hij in elk geval niet vragen wat er aan de hand is.”

In de aanloop naar Maastricht heeft Sanne Thijssen bewezen dat haar paarden in vorm zijn. Vorige week won ze op CSI3* Luik een 1.50m proef met Sara Galotiere (Ideal de la Loge) en werd ze met No Fear van de Tichelrij Z (v. Numero Uno) vierde in de Grote Prijs. “Dit weekend heb ik No Fear, Celine en een nieuw paard mee. We zullen zien…”