KWPN introduceert Handelsplein

KWPN introduceert Handelsplein
De KWPN Hengstenkeuring Tuigpaard – in 2018 op 6 januari - is een evenement waar altijd veel publiek op af komt. Het KWPN wil haar leden graag de kans geven om tuigpaarden die zij in de verkoop hebben te presenteren op dit podium, waar ook altijd veel handel plaatsvindt. Geef je paard daarom nu op voor het handelsplein!

Wat gaan we doen?
U neemt het paard dat u vooraf bij KWPN heeft aangemeld ’s morgens mee, en zet het in de speciaal hiervoor gereserveerde boxen op het Nationaal Hippisch Centrum. In de pauze van de Hengstenkeuring bestaat de mogelijkheid om uw drie jaar of oudere tuigpaardmerrie, -ruin of –hengst aan de hand voor te stellen in de Willem Alexanderhal. Potentiële kopers kunnen op deze manier de kwaliteiten van uw paard bekijken en eventueel met u in onderhandeling gaan.

Deelnemen?
Geef uw paard dan op middels het inschrijfformulier. De kosten voor deelname bedragen 50 euro inclusief BTW per paard. U krijgt hiervoor de hele dag een box ter beschikking. KWPN draagt daarnaast zorg voor de publiciteit rondom het handelsplein gedurende de dag en regelt omroep en ringmeester, u regelt voorbrenger en aanjager. Zo geven we het tuigpaard samen met u een extra handelspodium!