KNHS Official congres verplaatst

KNHS Official congres verplaatst

Het Official Congres 2017 gaat alsnog door! Na de teleurstelling van het niet doorgaan van het KNHS Official Congres op 9 september 2017 zijn wij verheugd te kunnen melden dat er een alternatieve datum is gevonden. Wij nodigen officials hiervoor van harte uit op donderdag 26 oktober 2017 op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo





Het programma staat dit jaar in het thema van ‘het beste uit jezelf halen’. Tijdens het ochtendprogramma nemen we samen met gastsprekers Rieky Young (meervoudig reiningkampioen) en Mariette Sanders-van Gansewinkel (internationaal dressuurjurylid) het jurysysteem onder de loep. Het middaggedeelte bestaat uit interactieve workshops in de thema’s dressuur, springen, mennen en voor federatievertegenwoordigers. Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijven
Deelname aan het congres op donderdag 26 oktober kost € 25,-. De entree, het parkeren en het lunchbuffet zijn bij de prijs inbegrepen. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging via email. Deelname aan dit congres is goed voor 80 licentiepunten die weg worden geschreven op uw kwalificatie anders dan de basiskwalificatie. Inschrijven verloopt via Mijn KNHS.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de KNHS afdeling opleidingen via telefoonnummer 0577 - 408 260 of via mail: opleidingen@knhs.nl.