KNHS komt met buitenrijden app

KNHS komt met buitenrijden app

Paardrijden betekent beweging, ontspanning, plezier, allemaal samen met een paard en in een gezonde omgeving. Paardensporters voelen zich per definitie verbonden met de natuur en maken meer dan 17 miljoen buitenritten per jaar!





Buitenrijden is één van de mooiste onderdelen van het paardrijden. Nederland kent dan ook duizenden kilometers aan ruiter- en menpaden, uitermate geschikt voor het maken van fantastische buitenritten.

Om de buitenrijden beleving nog completer te maken komt de KNHS in samenwerking met HV-polo binnenkort met De KNHS Buitenrijden App. Met deze app kun je makkelijk je weg navigeren op de kaart met GPS en dataverbinding, zijn er verschillende kaartweergaven mogelijk, kun je je eigen ritten tracken  en zie je de afgelegde afstand, tijd, je gemiddelde snelheid en hoogtemeters en kun je deze info delen met je vrienden. Ook zit er een noodknop in de app waardoor je in geval van een ongeluk een noodoproep met coördinaten kunt uitdoen zodat je positie makkelijk achterhaald kan worden.

Volgende week geven we je een sneakpreview van de app en vertellen we je wat je allemaal nog meer met deze gave app kunt doen!